Ανχελίτα: Μας μιλάει για το ροζ βίντεο από το Big Brother

angelita big brother video
Spread the love

Σάλος προκλήθηκε κατά τη διάρκεια του ριάλιτι Big Brother τη φετινή σεζόν, όταν κυκλοφόρησαν ροζ βίντεο στο διαδίκτυο με τους δυο διαγωνιζόμενους Ανχελίτα και Παναγιώτη Πέτσα σε ερωτικές περιπτύξεις και μάλιστα το κανάλι του ΣΚΑΪ εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας το περιστατικό και τονίζοντας ότι ξεκίνησαν νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου.

ZTE Many GEOs

Δύο εβδομάδες μετά τον τελικό, η Ανχελίτα αποφάσισε να μιλήσει για το αποτρόπαιο γεγονός, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο Instagram της. Η ίδια, όπως είπε, δέχεται μηνύματα μίσους στα social media και ζει έναν εφιάλτη, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφός της Παναγιώτης, νόσησαν από κορονοϊό.

Google news

«Στα μηνύματα με ρωτούν αν ντρέπομαι εγώ και η οικογένειά μου για όλα όσα έγιναν μέσα στο παιχνίδι και διέρρευσαν όσο και για την ηθική και την αξία μου ως άνθρωπος», είπε μεταξύ άλλων η Ανχελίτα και συνέχισε: «Θέλω να απαντήσω σε όλους εκείνους που αναρωτιούνται, πως ντρέπομαι, ντρέπομαι ακριβώς όσο θα ντρέπονταν και εκείνοι εάν κάποιος άρρωστος, ανώμαλος, ψυχάκιας εισέβαλλε στον προσωπικό τους χώρο, τους κατέγραφε και κατόπιν δημοσίευσε τις προσωπικές τους στιγμές».


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα