Ενοποιήθηκαν κι επίσημα οι ΑΧΑ με την Generali Hellas

axa generali
Spread the love

Ένα μεγάλο deal στον ασφαλιστικό κλάδο που ξεκίνησε τέλη Μαΐου 2021, με τη συγχώνευση της ελληνικής θυγατρικής του ομίλου AXA Ασφαλιστική με τον όμιλο Generali μετά την εξαγορά του πρώτου από τον δεύτερο, επισφραγίστηκε μόλις μία ημέρα προτού εκπνεύσει το 2021, με την καταχώρηση στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο της υπ’ αριθμό 2558925ΑΠ/30.11.2021 απόφασης του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Tomtop WW

Η διαδικασία της συγχώνευσης της AXA Ασφαλιστική και του ομίλου Generali κινήθηκε βάσει χρονοδιαγράμματος, ενώ τα έργα λειτουργικής και τεχνικής ενοποίησης, αναμένεται να ολοκληρωθούν πλήρως σε ορίζοντα διετίας.

Google news

Για «Νέα Εποχή της Generali στην ελληνική αγορά» κάνει λόγο ο CEO της Generali Ηellas AAE, κ. Πάνος Δημητρίου ο οποίος με αφορμή την συγχώνευση σχολιάζει ότι «Ο νέος ενιαίος οργανισμός, μάς δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά σε γερές βάσεις και να θέσουμε σε λειτουργία το στρατηγικό πλάνο του Ομίλου Generali, Lifetime Partner 24, στην ελληνική αγορά. Βασικοί μας στόχοι το επόμενο διάστημα θα αποτελέσουν, η διασφάλιση της βιώσιμης ανάπτυξής μας μέσα από την ενίσχυση της καινοτομίας σε όλες μας τις λειτουργίες και η ανανέωση της ασφαλιστικής μας πρότασης για τους καταναλωτές.

Επιπλέον, η συνεργασία μας με την Alpha Βank δημιουργεί μια μοναδική συνθήκη για την εκπλήρωση των κοινών στρατηγικών μας στόχων που συνδέονται με την προσήλωση στον πελατοκεντρικό τρόπο προσέγγισής μας και την περαιτέρω επένδυση στον ψηφιακό μετασχηματισμό των οργανισμών μας προς όφελος όλων. Έχουμε, επομένως, πολλούς λόγους να ατενίζουμε με ιδιαίτερη αισιοδοξία τη νέα χρονιά».


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα