Παναθηναϊκός: Ο Ερασιτέχνης εξασφαλίζει στο Βοτανικό τα ίδια δικαιώματα με τη Λεωφόρο

votanikos
Spread the love

Ένα πολύ καθοριστικό βήμα ώστε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να πει το “ναι” στο νέο γήπεδο στο Βοτανικό σημειώθηκε τις τελευταίες μέρες του 2021 με την κυβέρνηση να παίρνει το πράσινο φως από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να ψηφίζει στις αρχές του 2022 νέο νόμο σύμφωνα με τον οποίο μεταφέρονται αυτούσια τα δικαιώματα που έχει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο για 49 χρόνια.

Geekbuying WW

Και μάλιστα μετά απ’ αυτό το διάστημα θα μπορεί η τότε διοίκηση του Ερασιτέχνη να συμφωνήσει με την τότε κυβέρνηση για ανανέωση της συμφωνίας. Κάτι το οποίο σημαίνει πως θα έχει για πάντα στην κατοχή του τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, αφού θα έχει μπει και στο καθεστώς της χρησικτησίας.

Google news

Ο νέος νόμος που πρόκειται να ψηφιστεί στη Βουλή, έπειτα από την έγκριση που απέσπασε η Κυβέρνηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα προσφέρει το 15% επί των εισιτηρίων και των διαφημίσεων στον Ερασιτέχνη, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην Λεωφόρο, για 49 χρόνια. Κάτι το οποίο ήταν πάγιο αίτημα των ανθρώπων του Ερασιτέχνη από τις πρώτες κουβέντες που έκαναν με την Κυβέρνηση.

Τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου αναμένεται να υπάρξει και σχετική ανακοίνωση από την Κυβέρνηση, ενώ στις 10 του Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί και η συνέντευξη Τύπου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για το Βοτανικό και εκεί θα αναλυθούν τα πάντα.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα