Δείτε ποιοι είναι οι δέκα πιο πλούσιοι άνθρωποι του κόσμου, που έγιναν ακόμα πιο πλούσιοι κατά 402 δισ. δολάρια το 2021!

Richest People in the World
Spread the love

Βρισκόμαστε μια «ανάσα» από το 2022 και ήρθε η ώρα του «απολογισμού» για το Bloomberg, το οποίο υπολογίζει πόσα κέρδισαν και πόσα έχασαν οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου την χρονιά που φεύγει αύριο.

Lightinthebox WW

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index, οι 10 πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου έχουν περιουσίες που ξεπερνούν τα 100 δισ. δολάρια, έκαστος. Και όπως αναφέρει έγιναν πλουσιότεροι κατά 402, 17 δισ. δολάρια, συνολικά.

Google news

Δεν προκαλεί εντύπωση πως στην κορυφή βρίσκεται ο CEO της Tesla, Έλον Μασκ, ο οποίος φέτος είχε τη χαρά να γίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη και είδε την περιουσία του να ξεπερνά – για λίγο – τα 300 δισ. δολάρια. Σύμφωνα με το Bloomberg, ο Μασκ πρόσθεσε 121 δισ. δολάρια στην περιουσία του το 2021.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος με περιουσία 195 δισ. δολάρια, καθώς πρόσθεσε 5 δισ. δολάρια φέτος στον λογαριασμό του.

Στην τρίτη θέση ο Διευθύνων σύμβουλος της LVMH Μπερνάρ Αρνό, είναι πλουσιότερος κατά 61 δισ. δολάρια φτάνοντας τα 176 δισ. δολάρια συνολικά.

Στην τέταρτη θέση βλέπουμε τον Μπιλ Γκέιτς με προσωπική περιουσία 139 δισ. δολάρια. Είναι δηλαδή πλουσιότερος κατά 7 δισ. δολάρια καθώς φεύγει αυτή η χρονιά.

Στην πέμπτη θέση, ο Λάρυ Πέιτζ της Google είναι 47 δισ. δολάρια πλουσιότερος, με περιουσία που πλέον ανέρχεται στα 130 δισ. δολάρια.

Τις επόμενες θέσεις καταλαμβάνουν με τη σειρά ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ με περιουσία 128 εκατ. δολάρια (+24 δισ. δολάρια), ο Σέρτζεϊ Μπριν με περιουσία 125 δισ. δολάρια (+45 δισ. δολάρια), ο Στιβ Μπάλμερ με 122 δισ. δολάρια (+41 δισ. δολάρια), ο Λάρυ Έλισον με περιουσία 109 δισ. δολάρια (+29 δισ. δολάρια) και τέλος ο Γουόρεν Μπάφετ με 109 δισ. δολάρια (+21 δισ. δολάρια).


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα