Η Omicron κλείνει 12 καταστήματα της Apple στη Νέα Υόρκη

apple logo
Spread the love

Στην αναστολή λειτουργίας 12 εκ των καταστημάτων που διατηρεί στην Νέα Υόρκη προχώρησε η Apple, καθώς τα κρούσματα της παραλλαγής Όμικρον του κορονοϊού συνεχίζουν να αυξάνονται στην ισχυρότερη οικονομία του πλανήτη.

Wondershare WW

Πιο αναλυτικά, ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε πως 12 καταστήματα στην Fifth Avenue, το Σόχο και το Grand Central θα κλείσουν για αγορές στους εσωτερικούς τους χώρους, ενώ οι πελάτες θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις ηλεκτρονικές τους παραγγελίες από τα συγκεκριμένα καταστήματα κατόπιν συνεννόησης.

Google news

«Παρακολουθούμε συνεχώς τις συνθήκες που επικρατούν και θα προσαρμόσουμε τόσο τα μέτρα προστασίας όσο και τις υπηρεσίες των καταστημάτων για να εξασφαλίσουμε την ακεραιότητα των εργαζομένων και των πελατών μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Apple.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα μέσα στον Δεκέμβριο, η Apple είχε προχωρήσει στην προσωρινή αναστολή λειτουργίας τριών καταστημάτων της σε ΗΠΑ και Καναδά, μετά την διαπίστωση κρουσμάτων κορονοϊού μεταξύ του προσωπικού, ενώ είχε ακολουθήσει οδηγία για καθολική χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων.

Τέλος, όπως αναφέρει το Reuters, η ταχεία εξάπλωση της Όμικρον έχει ωθήσει τις μεγάλες εταιρείες να αυστηροποιήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα