Η NASA προσέλαβε ιερείς για να μας ετοιμάσουν για τον ερχομό των εξωγήινων!!!

nasa alien
Spread the love

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror, ο ιερέας Δρ Andrew Davison, ένας Βρετανός ιερέας και θεολόγος, λέει ότι η προοπτική για εύρεση ζωής σε άλλο πλανήτη γίνεται όλο και πιο πραγματική. Ο αιδεσιμότατος, ο οποίος είναι θεολόγος στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ και έχει πτυχίο Βιοχημείας, συνεργάζεται με τη NASA. Επίσης, πρόκειται να κυκλοφορήσει το βιβλίο του τον επόμενο χρόνο.

Zaful WW

Όπως λέει το σχετικό άρθρο, ο Βρετανός ιερέας είναι ένας από τους 24 θρησκευτικούς εμπειρογνώμονες που συμμετείχαν σε ένα πρόγραμμα που χρηματοδοτήθηκε από τη NASA στο Κέντρο Θεολογικής Έρευνας στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον, στο Νιου Τζέρσεϊ, με στόχο να αξιολογηθεί το πώς θα αντιδρούσαν οι διαφορετικές θρησκείες και οι πιστοί τους στην είδηση του ότι υπάρχει ζωή σε κόσμους πέρα ​​από τον δικό μας.

Google news

Στο βιβλίο του Astrobiology and Christian Doctrine , ο Dr Andrew θέτει τα ερωτήματα: Υπάρχει ζωή οπουδήποτε αλλού στο σύμπαν; Θα αλλάξει η ανακάλυψη νέας ζωής έξω από τη γη τις θεωρίες προέλευσης που υπάρχουν σε όλες τις θρησκείες; Πώς θα επηρεάσει η ανακάλυψη το σύστημα πεποιθήσεων των θρησκευόμενων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο;

Ο επίσκοπος του Μπάκιγχαμ, ο ιερέας Alan Wilson, ο ραβίνος Dr Jonathan Romain της Συναγωγής Maidenhead και ο ιμάμης Qari Asim του τζαμιού Makkah στο Λιντς δήλωσαν στους Times ότι συμφώνησαν στο ότι η χριστιανική, η εβραϊκή και η ισλαμική διδασκαλία δεν θα επηρεάζονταν αρνητικά από την ανακάλυψη εξωγήινης ζωής.

Ο Cаrl Pilcher, πρώην επικεφαλής του Αστροβιολογικού Ινστιτούτου της NASA, είχε δηλώσει προηγουμένως:

«Σκεφτείτε τις συνέπειες της εφαρμογής των εργαλείων της επιστήμης του τέλους του εικοστού και των αρχών του εικοστού πρώτου αιώνα, σε ερωτήματα που απασχολούσαν τις θρησκείες για εκατοντάδες ή χιλιάδες χρόνια».

Ο ίδιος προσέθεσε ότι είναι «αδιανόητο» το να φιλοξενεί μόνο η Γη μας ζωή.

«Αυτό είναι απλώς αδιανόητο όταν υπάρχουν πάνω από 100 δισεκατομμύρια αστέρια σε αυτόν τον γαλαξία και πάνω από 100 δισεκατομμύρια γαλαξίες στο σύμπαν», είπε.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα