Βρήκε 20 εκατομμύρια μπαζωμένα στον τοίχο του σπιτιού που του άφησε ο θείος του

pablo escoban
Spread the love

Ο Πάμπλο Εσκομπάρ ήταν αναμφισβήτητα ο πιο διάσημος και πλούσιος έμπορος ναρκωτικών όλων των εποχών, ενώ ακόμη και σήμερα, ξεθάβουν από χωράφια εκατομμύρια δολάρια, πτώματα και όπλα.

Redmagic WW

Καθόλου διακριτικός, αρκετά θορυβώδης, ήταν αυτός που καθιέρωσε την μαφιόζικη τακτική «plata o plomo», δηλαδή «λεφτά ή σφαίρες». Σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει ή με τον θείο Πάμπλο να τρως ραδίκια ή να τα βλέπεις ανάποδα μόνος σου.

Google news

Πάμπλο Εσκομπάρ: Ο ανιψιός του βρήκε 18 εκατ. δολάρια στο σπίτι που του άφησε ο θείος του

Ο ανιψιός του Πάμπλο Εσκομπάρ, Νίκολας, εκτός από το βαρύ επίθετο, πήρε κληρονομιά και ένα σπιτάκι που είχε μείνει ο Πάμπλο στην πόλη Μεδεγίν. Ο Νίκολας είπε σε Κολομβιανό κανάλι ότι καθόταν ήρεμος κι ωραίος και ξαφνικά αισθάνθηκε ότι κάπου μέσα στο σπίτι υπάρχουν λεφτά και άρχισε να ψάχνει.

Βρήκε τον τοίχο, του άνοιξε μια τρύπα και βρήκε μέσα 18 εκατομμυριάκια που είχε κρατήσει ο Πάμπλο για μια ώρα ανάγκης, ωστόσο, όπως λέει τα περισσότερα έχουν σαπίσει και δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Εκτός από αυτά, ο Νίκολας βρήκε ένα επιχρυσωμένο στυλό, μια γραφομηχανή, μια κάμερα και ένα δορυφορικό τηλέφωνο, τις χρήσεις των οποίων μπορούμε όλοι να μαντέψουμε. Τέλος ο Νίκολας είπε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκει λεφτά σε σπίτια του θείου του.

Πάμπλο Εσκομπάρ: Δεκάδες παρόμοιες ιστορίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας

Η ιστορία του ανιψιού Εσκομπάρ είναι ακόμα μια από τις δεκάδες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Άπειροι αγρότες έχουν βρει πτώματα, εκατομμύρια, όπλα κ.α. θαμμένα από την εποχή του πιο σκληρό γκάνγκστερ όλων των εποχών.

Πόσο εύκολα όμως κρατάς λεφτά που ξέρεις ότι είναι βαμμένα με αίμα; Ο Νίκολας εύκολα, πάντως.

Πάμπλο Εσκομπάρ: Ο 7ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Ο αρχηγός του καρτέλ της Μεδεγίν ήταν ο 7ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο στο απόγειο της «καριέρας» του, σύμφωνα με το forbes, με καθαρή περιουσία που άγγιζε τα 25.000.000 ευρώ, καθώς ήλεγχε το 80% της κοκαΐνης που εισάγονταν στις ΗΠΑ. Μέρος του πλούτου του το χρησιμοποίησε για να τροφοδοτεί το απαιτητικό lifestyle του μετά την απόδρασή του από τη φυλακή το 1992 και μέχρι το θάνατό του το 1993.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα