Επιδρομή έκανε η εφορία σε συνεργάτες διανομής των OPPO και Xiaomi!

xiaomi logo
Spread the love

Τα γραφεία των Κινέζων συνεργατών διανομής της OPPO και της Xiaomi δέχθηκαν έφοδο από το τμήμα Φόρου Εισοδήματος (IT) στη Βομβάη, το Δελχί, το Μπανγκαλόρ, το Χαϊντεραμπάντ και το Ράικοτ.

Goboo [CPS] Many GEOs

Πηγές λένε ότι το τμήμα πληροφορικής είναι πιθανό να κάνει έφοδο στα γραφεία όλων των κρατικών εταίρων διανομής της OPPO, με διαφορετικές διευθύνσεις να τις πραγματοποιούν. Γραφεία τέτοιων εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων χώρων ανώτατων στελεχών ερευνώνται, με εφόδους να ξεκινούν νωρίς το πρωί και να διαρκούν μέχρι το τέλος της ημέρας.

Google news

Αλλά το τμήμα πληροφορικής δεν είναι το μόνο που εμπλέκεται σε τέτοιες επιχειρήσεις, καθώς σε αυτό συμμετέχουν οι ED που έχουν επίσης πραγματοποιήσει παρόμοιες επιδρομές. Ο Κινέζος συνεργάτης διανομής της OPPO τιμωρήθηκε πρόσφατα σε εκατοντάδες crores από το ED στο Hyderabad, είπε ένα άτομο που γνωρίζει το θέμα.

Είναι πιθανό ότι οι επιδρομές διεξάγονται ως ένας τρόπος να μεταδοθεί η στάση της κυβέρνησης για τα ενδιαφερόμενα εμπορικά σήματα, δεδομένου ότι δεν υπάρχει άλλος νόμιμος τρόπος. Για τους μη μυημένους, η ινδική κυβέρνηση βρίσκεται σε μια διαδικασία να σταματήσει OEM όπως την OPPO και το vivo να λειτουργούν μέσω των Κινέζων συνεργατών τους και να διοχετεύουν τα προϊόντα τους μέσω τοπικών εταιρειών.

Επί του παρόντος, η OPPO και η vivo μαζί κατέχουν πάνω από το 25% του μεριδίου αγοράς στη χώρα, με τη Xiaomi να κατέχει επίσης σημαντικό μερίδιο. Οι δύο πρώτοι είναι μέρος της BBK Electronics, η οποία είναι επίσης μητρική εταιρεία της OnePlus και της realme. Αυτές οι εταιρείες έχουν πρόσφατα δημιουργήσει ένα στρώμα Κινέζων συνεργατών για τη διανομή των προϊόντων τους στην αγορά, κάτι που έχει τραβήξει την προσοχή Ινδών αξιωματούχων.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα